سنتز
-
helen_amor در سنتز گفته است:
@Dr.Bernosi در سنتز گفته است:
خارچ کتابه!آلبومین چند رشته ایه!ولی تعدادش کمه!در کل گلیکوژن خیلی بیشتر از سنتز آلبومین آب تولید میکنه!
اره این که البومین چند رشته ایه شکی درش نیس فقط موضوع اینه بر چه اساسی از گلیکوژن بیشتره
که توی کتاب خیلی سبز توی درسنامش نوشته
گلیکوژن انشعاب دار و منومر ان گلوکز است و میزان انشعابش زیاده ( بیشتر از نشاسته )
پ ن: به ایناش کاری نداریم
موضوع اینه **تعداد مونومر های مشخص و محدود نیست **
از این طریق میشه اثباتش کرد که اقا گلیکوژن اب بیشتری تولید میکنه
اینم اثبات حرفم با مدرک
پ ن 2 : در مورد البومین چیزی ننوشتن که چتد تا منومر داره بر اساس همون جمله میشه گفتخخخخ!داره بحث تخصصی میشه!میشه بیخیال شین!چون هی ارزشی نداره اینچور سوالات توی کنکور!
-
@Dr.Bernosi در سنتز گفته است:
helen_amor در سنتز گفته است:
@Dr.Bernosi در سنتز گفته است:
خارچ کتابه!آلبومین چند رشته ایه!ولی تعدادش کمه!در کل گلیکوژن خیلی بیشتر از سنتز آلبومین آب تولید میکنه!
اره این که البومین چند رشته ایه شکی درش نیس فقط موضوع اینه بر چه اساسی از گلیکوژن بیشتره
که توی کتاب خیلی سبز توی درسنامش نوشته
گلیکوژن انشعاب دار و منومر ان گلوکز است و میزان انشعابش زیاده ( بیشتر از نشاسته )
پ ن: به ایناش کاری نداریم
موضوع اینه **تعداد مونومر های مشخص و محدود نیست **
از این طریق میشه اثباتش کرد که اقا گلیکوژن اب بیشتری تولید میکنه
اینم اثبات حرفم با مدرک
پ ن 2 : در مورد البومین چیزی ننوشتن که چتد تا منومر داره بر اساس همون جمله میشه گفتخخخخ!داره بحث تخصصی میشه!میشه بیخیال شین!چون هی ارزشی نداره اینچور سوالات توی کنکور!
ولی بحث خوبی بود چون مغزمونو به کار گرفتیم فقط اینکه من از برنامم عقب افتادم
-
توی کتاب به این اشاره شده که آلبومین حلالیت بیشتری نسبت به نشاسته داره!از اینچا میشه نتیچه گرفت که نشاسته تعداد مونومر بیشتری نسبت به آلبومین داره!گلیکوژن هم که خیلی بیشتر از نشاسته منشعبه!پس نتیچه همونه!
-
@Dr.Bernosi در سنتز گفته است:
توی کتاب به این اشاره شده که آلبومین حلالیت بیشتری نسبت به نشاسته داره!از اینچا میشه نتیچه گرفت که نشاسته تعداد مونومر بیشتری نسبت به آلبومین داره!گلیکوژن هم که خیلی بیشتر از نشاسته منشعبه!پس نتیچه همونه!
اره منم اینو گفتم ولی بعد گفتم چه ربطی داره اول از اون که این هیدرولیزه بعدم از این نمیشه استنباط کرد که این نتیجش میشه
-
helen_amor در سنتز گفته است:
@Dr.Bernosi در سنتز گفته است:
توی کتاب به این اشاره شده که آلبومین حلالیت بیشتری نسبت به نشاسته داره!از اینچا میشه نتیچه گرفت که نشاسته تعداد مونومر بیشتری نسبت به آلبومین داره!گلیکوژن هم که خیلی بیشتر از نشاسته منشعبه!پس نتیچه همونه!
اره منم اینو گفتم ولی بعد گفتم چه ربطی داره اول از اون که این هیدرولیزه بعدم از این نمیشه استنباط کرد که این نتیجش میشه
از این میشه همون نتیچه رو گرفت:|
-
@Dr.Bernosi در سنتز گفته است:
helen_amor در سنتز گفته است:
@Dr.Bernosi در سنتز گفته است:
توی کتاب به این اشاره شده که آلبومین حلالیت بیشتری نسبت به نشاسته داره!از اینچا میشه نتیچه گرفت که نشاسته تعداد مونومر بیشتری نسبت به آلبومین داره!گلیکوژن هم که خیلی بیشتر از نشاسته منشعبه!پس نتیچه همونه!
اره منم اینو گفتم ولی بعد گفتم چه ربطی داره اول از اون که این هیدرولیزه بعدم از این نمیشه استنباط کرد که این نتیجش میشه
از این میشه همون نتیچه رو گرفت:|
اره فقط خیلی باید تجزیه تحلیل کرد نتیجه میگیریم طراح قصد اذیت کردن داشته
ولی حرفت درسته چون 2تاشون پیونداشون کووالانسیه ( پپتید نوعی کووالانسی ) و چون نشاسته و گلیکوژن هر 2 منشعب دار هستن پس اب بیشتری تولید میشه
میتونیم اینو بفهمیم که وجه اشتراک البومین با گلیکوژن توی پیونداشونه -
helen_amor توکتاب میکروطیقه بندی گاج جلد دومش که پاسخ نامه اس نوشته بود ولی چون مطالب زیاد بود ونتونستم دوباره پیداش کنم
-
داداش!بیخیالش!اینا تو کنکور بررسی نمیشه!الکی وقت رو اینا نذاریم
-
منم هرچقد فک کردم دیدم نمیشه چواب دادش!باید تعداد مونومرای دوطرف معلوم بشه!وگرنه خیلی مبهمه!