تست غشای سلولی
-
@dr-bernosi گزینه ج ابهام داره نداره؟
اگه منظورش اینه ک تو سطح غشای خارجی هستن ولی داخلی نه غلطه
احتمالا تا این حد ریز نشده باشه و ج رو درست گرفته باشه -
@zahra_asd در تست غشای سلولی گفته است:
@dr-bernosi گزینه ج ابهام داره نداره؟
اگه منظورش اینه ک تو سطح غشای خارجی هستن ولی داخلی نه غلطه
احتمالا تا این حد ریز نشده باشه و ج رو درست گرفته باشهسطح غشای خارجی نه، سطح خارجی غشا.
-
@zahra_asd در تست غشای سلولی گفته است:
@dr-bernosi گزینه ج ابهام داره نداره؟
اگه منظورش اینه ک تو سطح غشای خارجی هستن ولی داخلی نه غلطه
احتمالا تا این حد ریز نشده باشه و ج رو درست گرفته باشهو خیلی سبز و فاگو دیدم یه همچین چیزیو گفته بود که پروتئین های سطحی پروتئین هایی هستن ک یا ب سطح خارجی غشا متصل هستن یا ب سطح داخلی .. پروتئین های سراسریم اونایین که ب هر دوتا سطح متصله میتونن انتقال بدن ..منظورش هم حتما همینه دگ نیست؟
-
سوالش که توی ای کیو هست و پاسخش غلطه! برام چالبه که توی یه تست اینو تایید کرده و تو تست دیگه ای رد :|
توی غشای سلول ما پلی ساکارید نداریم! طبق شکل غشا و تعریف کتاب برای پلی ساکارید! -
@dr-bernosi من میدونم اونا پلی ساکارید نیستن نوع دیگه ای از ساکاریدان این جز تناقض متنیه که طراح ازش استفاده کرده اونا الیگوساکارید هستن که در کتاب پلی محسوب شدن
-
barghamadi در تست غشای سلولی گفته است:
@dr-bernosi من میدونم اونا پلی ساکارید نیستن نوع دیگه ای از ساکاریدان این جز تناقض متنیه که طراح ازش استفاده کرده اونا الیگوساکارید هستن که در کتاب پلی محسوب شدن
همچین چیزی که گفتی توی کتاب نیست :|
همه کربوهیدراتا درشت مولکول هستن!
ار کربوهیدراتا پلی ساکاریدا پلی مر هستن! که شرط تشکیلشون هم حداقل 100 مونوساکارید هست -
توی غشا ما پلی ساکارید نداریم!
-
@dr-bernosi ولی اگه تو تست بیاد داریم چون کتاب بهش اشاره کرده نوشته که پلی ساکارید در استحکام سلول ها نقش دارد
-
@dr-bernosi اونا میدونن ولی ما دانش آموزا همینو پلی ساکارید گرفتیم رف
هیچ گیریم ندادیم بهش -
یه چیزی یادم افتاد اگه درست باشه کتاب نقض میشه
-
@dr-bernosi توروخدا ما رو بیشتر گیج نکنین..جمعه آزمونه من الان حس میکنم هیچی بلد نیستم
نمیشه شما سوالای آسونو بذارید؟ -
نه نیست همونه!
اون کربوهیدراتی که شما دیدی نقشش استحکامی نیست! یه کار دیگه رو انجام میده! ما توی غشای سلولی پلی ساکارید نداریم اما کربوهیدرات داریم!
اون چیزی هم که یادم افتاد انتی ژن بودش!